magjezien redactie


Wij zijn Magjezien!


Een hele bijzondere glossy die gemaakt wordt voor én door mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat maakt Magjezien echt uniek in Nederland. Wij willen het onbereikbare, bereikbaar maken voor onze doelgroep, wensen laten uitkomen en ze hun talenten laten ontwikkelen.

Al onze redactieleden werken met ontzettend veel enthousiasme en plezier aan dit leuke magazine en groeien wekelijks in hun werkzaamheden. In het blad én online zijn we met elkaar druk bezig om van Magjezien een succes te maken. We hebben er nu in totaal 6 gemaakt. Allen bijzondere uitgaven waarin we hebben laten zien wat we kunnen.

Volgend jaar willen we dit graag weer doen, wederom zes keer Magjezien maken voor jou als lezer. Maar dan hebben we jouw hulp ook een beetje nodig, helaas kosten bepaalde dingen nu eenmaal geld. Word daarom Vriend van Magjezien en steun ons met een bedrag per jaar. Je kunt dat in je eentje doen of samen met je club, vrienden, familie, woongroep of buren. Als ‘vriend’ ontvang je van ons de uitgaven GRATIS thuisgestuurd. Voor bedrijven hebben we speciale zakenvriendschappen. Als Zakenvriend van Magjezien steunt jouw bedrijf ons waanzinnig leuke project.

  magjezien magazine

Vriend € 20,- per jaar

  • 6x per jaar een uitgave van onze glossy voor jezelf of om aan iemand cadeau te geven
    (deze worden gratis naar je toegestuurd)

Zakenvriend € 100,- per jaar

  • 6x per jaar 4 uitgaven van onze glossy: eentje voor jezelf en 3 om iemand cadeau te geven
    (deze worden gratis naar je toegestuurd)
  • Én 6x per jaar een kleine vermelding op onze Vriendenpagina

Zakenvriend Plus Vanaf € 200,- per jaar

  • 6x per jaar 4 uitgaven van onze glossy (deze worden gratis naar je toegestuurd)
  • Plus aandacht via onze Facebookpagina
  • Én 6x per jaar een grotere vermelding op onze Vriendenpagina.

 

Hoe word je vriend?

Download hier het aanmeldformulier!
Vul het in en stuur dit naar de redactie via magazine@debekkerie.nl en maken wij de vriendschap verder in orde. Opsturen kan per post naar Magjezien, Heymansstraat 128a, 5927NT Boekend

 

magjezien

Vragen? Stel ze ons gerust!
Bel 077 396 81 44 of stuur een e-mail naar magazine@debekkerie.nl