Een communiefeest, verjaardagsfeest of jubileum, geheel op maat?
Dak kan in onze sfeervolle en unieke locatie in Boekend bij de Bekkerie!

De Bekkerie biedt binnen ruimte voor 200 personen. De gehele zaal is toegankelijk voor minder valide gasten. Er is voldoende ruimte om te feesten, te dansen en om een DJ of band te laten spelen (ook stroomvoorziening is aanwezig). De muziek mag aan tot 01.00 uur en wordt vanaf 00.00 uur gedempt. Bij mooi weer kunnen ruim 75 personen ook buiten van het terras gebruik maken. Er is voor alle feesten en partijen is er volop parkeergelegenheid rondom de Bekkerie. Onze locatie is uitstekend bereikbaar aan knooppunt Zaanderheiken, via de A73 en de A67.

Wij verzorgen tijdens je feest een groot assortiment aan hapjes of bijvoorbeeld een compleet diner. De koks van de Bekkerie hebben een aantal gevarieerde buffetten samengesteld die je naar eigen wens kunt invullen, uiteraard met service die je van ons gewend bent.

Klik hier om onze voorstellen van gerechten en hapjes te bekijken.


Ook is er de mogelijkheid om gasten die van ver komen te laten overnachten.
Hierbij werken we samen met Bed & Breakfast Staatsie 1866.


Op zoek naar een Toffe activiteit?

Daarnaast is het mogelijk om je feest te combineren met een groepsactiviteit, georganiseerd door Toffedag.nl. Alle activiteiten zijn uit te breiden met drank- en eetmogelijkheden; van bitterbal tot high tea tot uitgebreid buffet.

Neem contact met ons op voor meer informatie.
Bel 077-3968144 of stuur een e-mail naar info@debekkerie.nl